Filmare

Acoperim evenimentul cu 1-8 camere video (mixate in timp real), astfel incat tot ceea ce conteaza sa se vada bine, iar la final inregistrarea intregului eveniment sa fie gata montata.

Telefon:

+4 0732.177.795

E-mail:

contact@perfectmedialink.ro

SEE IT IN ACTION
EXPERIENCE

Mini-regia mobila ofera posibilitatea ca filmarea sa fie facuta cu pana la 8 camere (in functie de complexitate poate include camera mobila/wireless, steadicam, traveling, macara sau cable-cam), astfel incat operatorii nostri cu experienta vor filma din cele mai bune unghiuri iar regizorul alege exact camera care trebuie sa fie in emisie la momentul potrivit, rezultatul fiind o inregistrare gata montata cu intreg evenimentul asa cum s-a desfasurat, imediat dupa ce acesta s-a incheiat (acesta poate fi publicat ulterior, in timpul cel mai scurt).

Putem filma din mijlocul actiunii, chiar si daca suntem in direct, fara sa incomodam. Avem tehnologie moderna, una sau mai multe camere mobile wireless (fara cabluri), cu care operatorii se pot plimba fara sa deranjeze in orice zona prin multime.

Putem insera in timp real, in orice moment al inregistrarii, elemente grafice precum sigla/logo, burtiere (numele participantilor), crawl (informatii in timp real care sa ruleze tot timpu in partea de jos a ecranului), elemente de prezentare ale sponsorilor, slide-uri de prezentare sau imagini cu speakerul pe ecranele din sala

Call Now Button