LIVE streaming

Realizam transmisia online a evenimentului tau, live streaming, exact asa cum este filmat (cu una sau mai multe camere) pe Facebook, Youtube sau alte platforme online, astfel incat sa fie vazut din orice colt al lumii

Telefon:

+4 0732.177.795

E-mail:

contact@perfectmedialink.ro

SEE IT IN ACTION
EXPERIENCE

Nu contează cât de mare este sala sau locul unde se desfășoară, nici macar în ce oraș se întâmplă, poți invita pe oricine dorești să te urmarească, online, IN DIRECT!

Cu noi ai vizibilitate maximă, pe Facebook, Youtube sau alte platforme online ce suportă LIVE STREAMING! Te poate urmari oricine pe orice device (laptop, telefon, tableta) cu acces la internet… Ai avantajul că oricine dorește poate urmări în direct sau poate revedea oricând evenimentul, iar cui nu i-a permis programul o poate face oricând și mai târziu, transmisia rămâne disponibilă pe reteaua de socializare.

Putem adauga transmisiunii elemente grafice precum siglă/logo, burtiere (ex. numele participantilor), crawl (informații în timp real care să ruleze tot timpu în partea de jos a ecranului), elemente de prezentare ale sponsorilor, slide-uri de prezentare.

NOTĂ
*transmisia live streaming necesită existenta unei bune conexiuni la internet prin cablu în sală/locul unde se desfășoară evenimentul (în funcție de locație pot exista alternative, unele fiind contra cost)

Call Now Button